ANUNŢ probă interviu la concursul organizat pentru ocuparea a 2 (două) posturi vacante de personal contractual – electrician de întreținere în construcții – la Inspectoratul General al Poliției Române – Serviciul Administrativ – Biroul Administrativ, cu personal recrutat din sursa externa
Politia Romana
Bucureşti, Romania
7 zile în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile art. 30 din Legea nr. 53 din 24 ianuarie 2003 Republicată - Codul muncii și Hotărârii de Guvern nr.

 • 286 din 23 martie 2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, toate cu modificările şi completările ulterioare;
 • Urmare anunţului din data de 11.01.2018 privind concursul organizat pentru ocuparea a 2 (două) posturi vacante de personal contractual electrician de întreținere în construcții la Inspectoratul General al Poliției Române Serviciul Administrativ Biroul Administrativ, prevăzute la pozițiile 84 și 88 din statul de organizare al unității, cu personal recrutat din sursa externa :

  Proba interviu stabilită la acest concurs se va desfășura în data de 07.03.2018, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din municipiul Bucureşti, Str.

  Mihai Vodă nr. 4 6, Sectorul 5.

  Accesul în clădire se va face în baza actului de identitate.

  Proba va fi susținută doar de către candidaţii care au promovat prima probă a concursului, respectiv proba practică susținută în data de 02.03.2018.

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular