Lucrător în depozit / Piker -Chiajna și Bâcu
S.C. Agentia de Servicii Professional S.R.L.
București, Bolintin Vale
‎în urmă cu 5 ore
source : Infomunca

Job description

 • București and others
 • Suntem în căutarea unor persoane stabile, serioase și muncitoare pentru postul de Lucrător în Depozit pentru clientul nostru ce își desfășoară activitatea în depozitele din Bâcu și Chiajna.

  Clientul nostru oferă : - Salariu fix;- Bonusuri de prezență și de productivitate;- Tichete de masă;- Sporuri de noapte, weekend, sărbătoare legală și ore suplimentare.

  Transportul este asigurat!

  Requirements

  Ești ceea ce căutăm dacă : - Ai minim 10 clase finalizate;- Nu ai cazier;- Ai rezistență la efort fizic;- Ai disponibilitate de a lucra în 3 schimburi, în weekend și în zile de sărbătoare legală.

  Aplică acum și un recruiter te va contacta pentru mai multe detalii! S.C. Agenția de Servicii Professional S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal.

  Având în vedere prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale vă rugăm ca, înainte de a aplica la anunțul de angajare, să consultați pentru informare site-ul nostru : professional.com.ro / gdpr

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular