Asistent in brokeraj
Virag Andreea Monica - Intermediar În Asigurări Și/sau Reasigurări
Alba Iulia, Romania
6 zile în urmă
source : MyNextJob

Candidatul Ideal -Optimist -Dornic să învețe lucruri noi -Organizaț -Responsabil -Corect -Să stie sa lucreze online -Să dețină minim diploma de 12 clase Descrierea jobului Ce include această activitate ?

 • Prospectarea continua a pieței -Crearea, formarea si administrarea unui portofoliu de clienți -Emiterea polițelor de asigurare -Cunoasterea produselor intermediate -Crearea și formarea unei echipe productive VEI AVEA LA DISPOZITIE : - parteneri - produsele intermediate - informatii.
 • Know How - cea mai avansata platforma online (pentru emitere si invatare) - sistem de comisionare foarte atractiv - seminarii si cursuri de pregătire - reteta afacerii - program flexibil : part-time sau full-time - posibilitatea de lucru in orice localitate din tara - posibilitatea de a avansa in cariera - posibilitatea de a dezvolta o echipa (se primeste comision pentru incasarile echipei) - traininguri de dezvoltare profesionala si personala, materiale, platforma online.

  Activitatea este flexibilă, nu ai program fix si esti comisionat în funcție de implicarea și rezultatele obținute de tine!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular