Angajez menajera interna sau externa
marius Putureanu
Filiași
5 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Doresc menajeră serioasă, harnica, cinstită ,pentru locație situata in apropiere de Craiova (25 km ) si 8 km de Filiasi.

  Atributiunile fiind gatit,curatenie in casa si in curte ,calcat ,spalat geamuri sters praful. Oferim salariul atractiv persoanei potrivite.

  Caut o femeie ,intern sau 3 zile pe saptamana sau 6 zile, fara obligatii pentru ajutor menaj ,casa si curte, ofer cazare si masa Persoanele interesate pot suna la numărul de mobil din anunț, pentru detali

  Requirements

  menajera interna, sau externa ,cu experienta, extrem de minutioasa, atenta la detalii, familiarizata cu electrocasnice moderne,curatenie, calcat la standarde inalte, harnica, curata, fara vicii, fara obligatii familiale majore, varsta maxim 50 ani, , experienta si pricepere in bucatarie, capabila de a gati .

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular