Programator Php
Pragmatic Solutions
București, RO
5 zile în urmă
source : jobs4it

Căutăm un magician al codului sursă, dornic să îşi exprime creativitatea şi să contribuie la implementarea unor proiecte de impact.

Sunt necesare cunoștințele de Php, Javascript și Mysql, iar preocupările pentru NodeJS, Ruby, MongoDB și alte zone adiacente sunt binevenite.

Prezintă un avantaj experiența cu YII Framework și Bootstrap.Suntem o echipă care crede că poate face schimbări pozitive în lume prin aplicațiile pe care le dezvoltă (vezi pe site lista proiectelor la care lucrăm acum).

Scopul nostru principal este să punem tehnologiile moderne în slujba umanităţii şi să construim soluţii creative la problemele existente.

Căutăm genul de om descurcăreț care, atunci când nu știe ceva, recunoaște pe moment, însă apoi pune în mișcare toate resursele care îi stau la dispoziție și găsește soluția.

În cadrul echipei noastre punem accent pe seriozitate şi, sub rezerva respectării termenelor limită şi a unei bune comunicări cu restul echipei, suntem deschişi la identificarea unui program de lucru flexibil sau remote (în funcţie de specificul proiectului).

Sediul nostru este in Piaţa Unirii, în apropiere de staţiile de autobuz şi metrou.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular