Inginer Retelistica
Nexia Consulting S.R.L.
Oradea, Romania
2 zile în urmă
source : MyNextJob

Compania NEXIA CONSULTING SRL din Oradea, furnizor de servicii, soluții și produse în domeniul IT și al telecomunicațiilor, dorește să-și lărgească echipa tehnică cu INGINER REȚELISTICĂ.

Cerințe : -Absolvent studii superioare cu profil tehnic. -Experiență în rețelistica, sisteme de supraveghere. -Cunoașterea, susținerea și dezvoltarea de soluții IT&C.

 • Deținerea de calificări și certificări constituie un avantaj. -Permis de conducere cat. B. -Disponibilitate pentru deplasări.
 • Experiență în utilizare VMware vSphere, constituie avantaj. Condiții : -Pachetul salarial în funcţie de abilităţile candidatului.
 • Bonusuri în funcţie de performanţă. -Posibilitatea de a participa la cursuri de specializare şi posibilitatea de dezvoltare profesională.
 • Responsabilități : -Proiectează, selectează, adaptează, configurează, dezvoltă, testează, implementează, integrează soluţiile IT.

 • Transpune / participă la transpunerea fluxurilor și proceselor informaţionale din organizaţie (firmă, instituţie) în cerinţe şi specificaţii IT.
 • Implementează noile facilitaţi, configuraţii, tehnologii, produse apărute şi a căror utilizare ar putea îmbunătăţi calitatea produselor şi / sau a serviciilor care fac obiectul activităţii organizaţiei.
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular