Ramar/ Sticlar/ Tamplar
SC DHI SRL
Cluj‑Napoca
2 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

 • Prin natura acestui post, sunt necesare cunostinte de baza de matematica (pentru a calcula dimensiunile ramelor), atentie (pentru a nu gresi calcule;
 • atentie fata de calitatea muncii) si indemanare (se lucreaza cu mana, se lucreaza cu obiecte ascutite). Pentru celelalte cunostinte necesare si specifice oferim instructaj.

  Descrierea jobului

  Cautam o persoana pentru postul de ramar. Ce presupune asta?

  Se masoara lucrarea sau obiectul care trebuie inramat, la milimetru, se taie sticla, carton si rama de lemn, se imbina, se fixeaza lucrarea, se pune o agatatoare.

  Poate parea simplu si usor, iar pentru persoanele care sunt atente la detalli, se descurca cu calcule matematice, sunt indemanatice si au putin simt estetic, cu exercitiu chiar poate fi simplu.

  Daca ai aceste calitati si iti doresti sa inveti aceasta meserie, iti oferim instructaj.

  Programul de lucru este de 8 ore pe zi, cu pauza de masa, de luni pana vineri intre orele 9 si 18, iar sambata intre orele 10 si 14.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular