Șef recepție marfă Oradea
HORNBACH
Oradea, RO
1 zi în urmă
 • hornbach footer position : relative; margin-top : -50px; height : 30px; clear : both; margin-bottom : 20px; background : #EEE none repeat scroll 0% 0%;
 • line-height : 30px; padding : 0px 10px; color : #AAA;font-family : "verdana",Open Sans,sans-serif; .hornbach jobtemplate width : 970px;
 • max-width : 100%; height : auto; .joqReqDescription max-width : 100%; height : auto; align : center;
 • Mereu găsești câte ceva de făcut!

  Produsele sunt doar mijloace. Obiectivul nostru este clientul mulțumit."

  1.000 de proiecte. 1 partener : Clienții HORNBACH au mereu planuri mărețe. Renovarea locuinței, construirea unei case sau amenajarea unei grădini -

  sarcina noastră : susținem clienții în proiectele lor oriunde, acasă sau în magazin.

  Când este vorba despre implementarea de proiecte de succes, oamenii apelează la profesioniștii din branșă. De ce nu și atunci când este vorba despre propria carieră?!

  Șef recepție marfă Oradea

  Sarcinile dumneavoastră :

  Un mecanism perfect!

 • Clienți mulțumiți și rafturi pline;
 • acestea sunt aspectele pe care le influnțați direct împreună cu echipa prin prelucrarea optimă a livrărilor ajunse în magazinul nostru.

  Implicare maximă pentru fluxul de marfă! Încărcare, descărcare, verificare marfă recepționată, evidența stocurilor și înregistrarea mișcărilor de marfă.

  Întreaga responsabilitate a lanțului logistic din magazinul nostru se află în mâinile dumneavoastră.

  Țintiți spre perfecțiune! Sunteți prima persoană de contact a furnizorilor noștri și asigurați procese optime cu privire la fluxul de marfă, respectând dispozițiile și prevederile din cadrul companiei.

  Un model demn de urmat! Sunteți o persoană de contact competentă și un model pentru angajați. Vă sprijiniți echipa întotdeauna cu soluții rapide și practice.

  Calificările dumneavoastră :

  Formare sau dețineți experiență practică ! Dețineți în caz ideal o formare profesională în domeniul logistic sau comercial.

  La fel de importantă este pentru noi și experiența practică în domeniul logistic.

  Un lanț logistic ce funcționează bine! Contribuiți la un flux de marfă fără probleme în cadrul magazinului grație permisului de stivuitor pe care îl dețineți și a cunoștințelor de calculator, ideal și experiență într-

  un sistem de gestiune marfă ca de exemplu SAP.

  Aveți mâinile muncite și pasiune în suflet! Acțiunile dumneavoastră sunt caracterizate de o doză ridicată de motivație proprie și de voința de a prelua responsabilitate.

  Dețineți experiență în conducerea de specialitate a angajaților și vă păstrați calmul și în situații de stres.

  Implicare maximă! Și meșterii matinali și cei care lucrează până noaptea târziu au nevoie ca marfa să fie la locul ei. Sunteți flexibil cu privire la activitatea dumneavoastră în timpul programului de funcționare a magazinului?

  Atunci bine ați venit în familia HORNBACH !

  În echipa noastră cu peste 20.000 de colegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați, care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiect de succes.

  Ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră.

  Aplicați acum online. Vă rugăm să ţineţi cont că CV-urile depuse sub formă de hârtie nu vă vor fi transmise înapoi.

  Id solicitare : 21612

  Cuvinte cheie : receptie marfa, responsabil, Oradea

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular