Reprezentant vanzari
Radiance Service Srl
Bucuresti, RO
4 zile în urmă
source : BizooJobs

Descrierea postului

Promovare servicii biofeedback prin biorezonanta, terapii naturiste, healthcare. Alternativa la serviciu suplimentar Asiguram instruirea de specialitate Studii liceale, preferabil facultate 0722588038, 0741131254.

VALABIL TOATA TARA. Posibil 5000 lei lunar progresiv. Se invata totul de la zero.

Cerinte

1. Aceasta oferta nu este pentru minti mediocre, cu o gandire negativa. Aceasta oferta este pentru minti deschise si inimi crestine, generoase.

2. Aceasta oferta nu reprezinta o angajare / loc de munca / serviciu, cu carte de munca. Aceasta activitate atipica (facultativa, suplimentara) reprezinta o alternativa rentabila si stabila la colaborarile (joburile) clasice.

Este cel mai stabil loc de munca, de unde nu te poti da afara decat tu insuti!

3. Aceasta colaborare este pentru cei care cauta ALTceva decat un simplu loc de munca, ?job? (J-just, O-over, B-broke), cu plata modesta si fixa! Aceasta oferta este pentru cei care vor sa traiasca mai bine in urmatorii 2-3 ani, adoptand obiceiuri noi, pentru o viata de calitate, prin Sistemul de Maximizare a Performantei.

4. Aceasta activitate este pentru cei care vor sa-si dea sefu? afara. Demarata initial ca activitate / colaborare, part-time, pentru venituri suplimentare salariului / bursei / pensiei, prin motivatie si perseverenta, poate deveni ocupatie de baza.

5. In aceasta activitate nu poti straluci drept cel mai docil salariat, iar dupa o activitate continua de 40-50 de ani, sa obtii o pensie insuficienta! In schimb, asumandu-ti responsabilitatea propriei vieti, poti, muncind inteligent si eficient, dupa serviciul de baza, sa obtii venituri crescatoare exponential, iar dupa 4-5 ani sa obtii venituri lunare extraordinare.

6. Asiguram instruirea de specialitate in domeniul Shared Marketing (alternativa de mare perspectiva la Marketingul Clasic), pornind de la zero, inclusiv pentru cariera (CV Business Academy).

7. Aceasta activitate reprezinta o franchisa personala, o afacere moral-crestina, cu investitii financiare minime (cca 200 lei), investitii in propria sanatate, dezvoltare, bunastare, fara risc, ce poate fi dezvoltata intr-o retea de franchise personale.

8. Aceasta activitate reprezinta un dublu parteneriat de afaceri : potentialul tau Partener No 1, numit in continuare ?Smart?

impreuna cu Partenerul No 2, Partener de Afaceri Investitor (societate multinationala), numit in continuare ?Pay?, oferim colaborare full / part-time, pentru venituri suplimentare.

Astfel, colaborand cu cei doi parteneri, prin asocierea ?SmartPay?, poti beneficia de ?Business Life Style?. Colaborarea poate genera pe termen lung, profituri mult peste media salariala.

9. Persoanele active, instruibile si deschise la nou, pe baza unui Sistem si a unor Programe de Dezvoltare Personala Continua, pot primi (optional) educatia financiara care conduce la bunastare si independenta financiara, la libertate.

10. Precizare importanta* : Evitati confuzia mediocra cu afacerile de vanzare directa! Propunerea noastra este o afacere de cautare / formare a oamenilor de afaceri, de leadership! Daca mintile mediocre se limiteaza doar la partenerul ?

Pay?, (cu investitii de capital in cercetare, logistica, avize, import, depozite, plati, literatura), accesibil oricui, mintile inteligente valorifica in interes personal si accesul liber la informatia manageriala oferita de partenerul ?

Smart? (cu investitii in stiinta afacerii, know-how). Unul te plateste, celalalt te invata gratuit cum sa obtii banii, cum sa construiesti o afacere puternica si stabila pe termen lung.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular