Palnner productie
MAXITOP MEDIA PERFORMANCE SRL
Ploiești, RO
6 zile în urmă
source : jobs4it
 • RESPONSABILITATIIntocmirea planului de productie in colaborare cu supervizorul de productie;Verificarea zilnica a realizarii productiei in concordanta cu planul creat, in vederea livrarii la timp a comenzilor catre client;
 • Pregatirea livrarilor catre client si comunicarea cu clientul a situatiei livrarilor;Completarea rapoartelor si verificarea consumului de materiale;
 • Colaborarea cu departamentul de logistica in vederea eliberarii la timp a materialelor in productie.CERINTEStudii superioare tehnice ( Inginerie mecanica, de preferat TCM),Cunostinte de logistica si gestiunea fluxurilor;
 • Cunostinte de operare PC (Microsoft Office, Windows) - nivel avansat,Cunostinte privind sistemele ERP de nivel avansat;Experienta in domeniul confectiilor metalice -

  minim 2 ani,Limba engleza - nivel avansatBENEFICII OFERITESalariu fix + tichete de masa;Decontare transport;Posibilitatea de a dezvolta o cariera in cadrul unei companii multinationale.

  DESCRIEREA FIRMEIMaxi Media Performance este o firma de recrutare si plasare de forta de munca, din Ploiesti ce va ofera posibilitatea de a va gasi un loc de munca stabil si bine platit.

  Societatea noastra asigura consultanta permanenta tuturor candidatilor, instruindu-i si indemnandu-i sa faca pasii corecti pentru a ocupa un post pe masura capacitatilor acestora.

  APLICA RAPID Aplicare rapidaCompletati campurile pentru a putea aplica la job.(campurile marcate cu

 • sunt obligatorii.)Sunteti de acord cu salvarea datelor cu caracter personal?Da NuTrebuie sa acceptati salvarea datelor personale.
 • Email : *Nume : *Prenume : *Telefon : *ExperientaProfesionala : Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu.

 • Trebuie sa acceptati termenii si conditiile pentru a putea aplica.
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular