Sofer Livrator
SC Fadris Lux SRL
Timisoara
1 zi în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

detine o etica de munca solida, este harnic si motivat. Orice candidat care respecta ordinea, disciplina si structura ierarhica se incadreaza cu usurinta la cultura companiei noastre.

Pentru postul de sofer livrator oferim autovehicule in stare buna de functionare, un program de lucru avantajos raportat la un volum de munca echilibrat - in comparatie cu media industriei distributie / transport.

Oferim respect angajatului, ne pasa de nivelul sau de siguranta in trafic, si de buna sa stare materiala si emotionala. In schimb cerem seriozitate, si aceasi doza de respect

Descrierea jobului

Munca de sofer livrator in cadrul companiei noastre presupune un program de 8 ore / zi, pe vehicol auto utilitar de 3.5 t.

Programul de lucru incepe la ora 07 : 30, moment in care soferul isi receptioneaza marfa ce urmeaza a fi livrata in ziua respectiva de la depozit, in baza facturilor fiscale intocmite de catre departamentul financiar contabil.

In urma incarcarii soferul paraseste punctul de lucru, executand livrarile pe rute stabilite, alternativ in municipiul Timisoara si / sau rute rurale, care nu depasesc 150 km intr-o directie.

In urma finalizarii livrarilor, viitorul coleg se deplaseaza la domiciliu cu masina de serviciu, urmand ca a doua zi sa se prezinte la birou la ora inceperii programului pentru a repeta procedura de lucru.

Programul de lucru este de luni pana vineri. Volumul de incarcat / descarcat variaza in functe de sezonalitate, insa produsele comercializate de catre noi nu au o masa foarte ridicata - cutii mici de condimente, sticle PET de 1-5 L ulei, cutii mici aditivi patiserie, cutii biscuiti si alte dulciuri, paste fainoase cu masa scazuta / UM, etc.

Drept urmare, candidatul trebuie sa fie in forma fizica acceptabila, cu mentiunea ca nu va ridica greutati exagerate. Salarizare atractiva - salar fix si bonuri de masa, aspect ce se discuta dupa interviu.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular