Operator resapare anvelope
TH TRUCKS
Cluj Napoca
5 zile în urmă
source : Infomunca
 • Cluj Napoca
 • TH Trucks importator DAF in Romania, parte a Turbo's Hoet Group, detine o serie de centre de activitate in intreaga tara, venind in intampinarea clientilor cu servicii integrate prin cele cinci divizii de business : vanzari vehicule noi, vanzari vehicule SH, service camioane, vanzari piese camioane, vanzari anvelope noi si productie anvelope resapate Bandag.

 • recruteaza pentru rolul de Operator resapare anvelope Responsabilitati : Analizeaza din punct de vedere tehnic procesul de resapare al anvelopelor;
 • Executa reparatia anvelopelor; Asigura mentenanta echipamentelor de resapare a anvelopelor; Intretine curatenia la locul de munca Se ofera : Pachet salarial atractiv; Tichete de masa;
 • Requirements

  Candidatul ideal : Studii medii; Cunostinte operare PC pentru utilizarea dispozitivelor aferente; Atentie la detalii; Prezinta avantaj experienta in inlocuirea anvelopelor, echilibrari computerizate, resapare anvelope.

  Abilitati de lucru in echipa.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular