Tehnicieni testare si reparatii produse IT
Concord Service Center
Iași
1 zi în urmă
source : Infomunca

Job details - Romania

Job description - Romania

Vrei sa lucrezi intr-un mediu profesionist?Vrei sa inveti o meserie de viitor?Vrei sa inveti de la profesionisti cum se testeaza si se repara produse IT?

Tu poti deveni unul din cei mai buni tehnicieni / tehniciene in testare sau reparatii de produse IT!Tu poti sa faci parte dintr-o echipa tanara si ambitioasa! Echipa Concord Service Center se mareste cu 15 persoane! Da startul carierei tale intr-o companie in plina expansiune, ce activeaza intr-un domeniu de actualitate.

Requirements

Cu sau fara experienta in domeniu noi suntem langa tine sa : - te ajutam,- te instruim,- te sustinem,- te promovam,ca sa reusesti sa devii cel mai bun in cariera ta.

Ce asteptam de la tine?- sa depui CV-ul pe cariere(at)werepairit.com sau sa-l atasezi intr-un mesaj direct pe OLX.- sa fii 100% implicat in ceea ce faci.

 • Beneficii : - Salariu (poate creste in functie de vechime si realizari)- Tichete de masa;- Transport gratuit;- Training si suport;
 • Mediu de lucru placut;
 • Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular