Customer Care
Food Generation Ventures S.R.L.
Bucureşti Sectorul 1, Romania
3 zile în urmă
source : MyNextJob

Hai în echipa Oala Cu Bunatati! Ne mărim echipa din departamentul de Customer Care. Cuvântul care ne-a definit încă de la început este cuvantul "creștere" asa că echipa noastră ți se va potrivi de minune.

Avem de crescut împreună un business care este deja pe buzele tuturor, iar pentru asta căutam oameni noi, interesați să se dezvolte în departamentul de Customer Care.

Sediu : Sector 1, Zona Domenii Ia-ți cu tine atitudinea și entuziasmul și hai să ne cunoaștem. Vom prepara împreună cea mai frumoasă rețeta pentru profilul tău.

Principalele responsabilități / obiective : Scopul principal al departamentului este cunoașterea clienților noștri prin crearea și păstrarea de relații apropiate cu aceștia.

Ne dorim să le cream experiențe unice atunci când intră în contact cu noi. Oferirea de informații legate de produsele și serviciile noastre.

Verificarea telefonica a informațiilor clienților la înregistrarea pe site. Preluarea feedback-ului din partea clienților, în urma experienței avute cu noi.

Întocmirea rapoartelor de comenzi, încasări și livrări. Alte sarcini zilnice care apar în urma discuțiilor cu clienții sau a activității noastre.

Beneficii : Masa de pranz asigurată Echipa veselă, harnică și tânără Training de specialitate pentru a-ți dezvolta abilitățile de comunicare și relaționare cu clienții

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular