Coordinator Global Categorie Servicii Corporative si IT & Telecomunicatii
Bekaert
Slatina, RO
6 zile în urmă

Coordinator Global Categorie Servicii Corporative si IT & Telecomunicatii

Sprijina managementul grupului de servicii globale, complexe și importante din punct de vedere strategic, pentru achizitia de servicii corporative, IT și telecomunicații, aducand valoare organizației de achiziții.

Interacționează și colaborează cu echipele globale de management (în principal HR, Finanțe, Operațiuni și IT), cu administratorii internaționali de proiecte / procese, cu beneficiarii interni și organizația de achiziții.

Sarcinile vor include :

 • Sprijinirea implementării și aderarea la Strategiile specifice ale categoriei;
 • Sprijinirea echipei de Management Global al Categoriei în dezvoltarea și menținerea Analizei Cheltuielilor categoriei, Dezvoltarea Strategiei de Aprovizionare, Managementul Proiectelor și Raportarea Savingurilor;
 • Ajută la gestionarea și sprijina organizația globala a categoriei sale (echipă interfuncțională : manageri regionali de categorie, cumpărători tactici, reprezentanți ai funcțiilor / BU / fabrica, inclusiv, dar fără a se limita la utilizatori principali, ) pentru a implementa strategia de aprovizionare, atingerea obiectivele cat și atingerea eficienței și standardizării procesului;
 • În cadrul categoriei, contribuie activ la supravegherea respectării standardelor și procedurilor și raporteaza evolutia KPI-urilor specifice
 • Gestioneaza evenimente globale, regionale și / sau locale de aprovizionare, contractare și execuție. Urmăreste respectarea contractului de către furnizor și părțile interesate interne și consolideaza savingurile realizate.
 • Coordonează și / sau colaborează cu părțile interesate interne și / sau colegii la proiecte strategice, tactice sau unice pentru a aduce savinguri companiei, pentru a proteja conformitatea proceselor, pentru a realiza altă valoare de afaceri sau pentru a asigura pur și simplu continuitatea afacerii.
 • Aduce / distribuie idei în optimizarea proceselor interne de achiziții legate de categorie (de exemplu, masterdata, procesul de comandă, procesul de aprovizionare, practici de cumpărare electronică etc.)
 • Interacționeaza cu părțile interesate în calitate de manager de cont pentru activități sau întrebări legate de achiziția specifica
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular