Specialist Achiziții Gaze
E.ON
București, RO
4 zile în urmă

E.ON Energie România București

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi.

Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 6000 de colegi in România, de 15 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice.

La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi.

Tu alegi. Noi ne străduim să iți fie bine.

Ce implică rolul tău în echipa noastră

 • Pregăteşti documentaţiile necesare pentru negocierea și încheierea contractelor de achiziţii, înmagazinare şi transport gaze naturale
 • Dezvolţi şi implementezi concepte şi strategii noi privind preţul gazelor naturale, alternative economice şi riscuri de piaţă
 • Identifici cele mai bune soluţii cu scopul asigurării cantităţilor de gaze naturale ce urmează a fi achiziţionate
 • Planifici pe termen scurt / mediu / lung achiziţiile de gaze naturale
 • Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale

  Cum îți dai seama că te potrivești

  Educaţie necesară : Studii superioare

  Experienţă practică : Experiența practică în domeniul energetic reprezintă un avantaj

  Cunoştinţe limbi străine : Cunoștințe limba engleză nivel avansat

  Ce îți oferim noi

  Îți oferim mai mult decât un salariu : Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă.

  Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță, dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului

  Plătești ușor cu tichetele de masă : Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless

  Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță : Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor.

  Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă.

  Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță

  Primești două pensii după ce nu vei mai lucra : E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public

  Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță : Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii.

  După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice

  Punem accent pe dezvoltare : Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular