Inspector și referent
Secretariatul General al Guvernului
Mureș, Romania
12 zile în urmă

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt :

 • Participanţii la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.
 • 54 din Legea nr. 188 / 1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare precum şi următoarele condiţii specifice de participare : să fie absolvent de studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă;
 • să îndeplinească condiţii de 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

 • Participanţii la concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de referent, clasa III, grad profesional debutant trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.
 • 54 din Legea nr. 188 / 1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare precum şi următoarele condiţii specifice de participare : să fie absolvent de studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat.

  Concursul se va organiza conform calendarului următor :

 • 28 noiembrie 2018, ora 10 : 00 : proba scrisă;
 • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.
 • Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr.

  611 / 2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular