Junior SEO Online Marketing
PW
Timișoara, RO
‎în urmă cu 3 ore
source : jobs4it

TimișoaraCautam o persoana creativa si dornica de afirmare in domeniul web, care sa aiba cunostinte minime de SEO si Marketing Online.

Vei desfasura alaturi de noi activitati de Social Media, SEO, SEM si Online Marketing.CerinteCautam o persoana pasionata si auto-

motivata, organizata, cu abilitati de comunicare.Punctualitatea si seriozitatea sunt cerinte esentiale.Creativitate, adaptabilitate la cerinte noi.

 • ResponsabilitatiTe rugam sa aplici doar daca ai : Cunostinte minime despre ce inseamna internet marketing si SEO best practicesCunostinte foarte bune de limba engleza (scris si vorbit)Esti responsabil / a si orientat / a spre performantaIti doresti constant sa evolueziConstituie avantaj : Absolvent recent de facultate;
 • Cunostinte de baza HTML (folosirea unui editor pentru modificarea meta tagurilor);Adobe Photoshop;Wordpress;Graphic design in in Adobe Photoshop, Corel, InDesign, Illustrator;
 • Responsabilitati : Aplicarea unor tactici de SEO, incluzand : link building, evaluare constanta a cuvintelor cheie, creare content, etcGoogle AdwordsRapoarte Google AnalyticsAlte informatiiNu trebuie sa le stii deja pe toate la perfectie, ci sa fii agil si sa inveti repede!Iti oferimFull time Job in Office.

  Traininguri specializate.Un mediu de lucru relaxat si ambient placut.Flexibilitate in program ( timp liber suficient pentru examene daca esti student / a)Te rugam sa specifici in aplicatie care sunt asteptarile tale salariale.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular