Partener Servicii Clienti_ perioada nedeterminata
BCR
București, Romania
8 zile în urmă

Descriere

Titlu postPartener Servicii Clienti perioada nedeterminataLocaţieTurdaNume organizaţieZona 01 Grup Retail 11 Agentia NapocaDescriere departament

BCR, o super echipa !

In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii.

Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.

1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.

Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Descriere scurtă

Echipa noastra cauta un coleg cu spirit de initiativa, comunicativ si orientat catre clienti. Daca esti o persoana energica, motivata si cu bune abilitati de relationare, te asteptam alaturi de noi!

Rolul tau va fi acela de a promova si de a vinde produsele si serviciile non-credit ale bancii si subsidiarelor, pentru clientii bancii.

Ce vei face :

 • Vei efectua tranzactii cash / non-cash pentru clientii bancii;
 • Vei asigura promovarea produselor bancare disponibile clientilor existenti si potentiali;
 • Vei identifica nevoile clientilor si oportunitatile de vanzare ale produselor si serviciilor oferite de banca si subsidiarele bancii;
 • Vei asigura intretinerea echipamentelor din zona de self-service.
 • Ce te recomanda :

 • Studii superioare de lunga durata : economice sau juridice / tehnice si curs de specializare in domeniul bancar sau alte domenii ce implica relationare cu clientii
 • Studii superioare de scurta durata : economice
 • Studii medii : economice ;
 • Limba engleza la nivel mediu.
 • Detalii suplimentare

  Alege sa ne cunoastem si sa faci parte din echipa noastra!

  Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RO

  Nr. de deplasăriB. Mai putin de 30% din programul de lucruLucru la domiciliu

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular