Dentist (M/F) - Dentego - Brasov
National Dentego
Sibiu
‎în urmă cu 13 ore

Încercați aventura Dentego în Franța!Obțineți o experiență profesională excelentă cu cea mai importantă companie din sectorul clinicilor dentare din Franța!Alăturați-vă Dentego, o rețea care se mândrește cu peste 80 de clinici pe întreg teritoriul francez.

Veți lucra în cadrul unei echipe multidisciplinare care include : - Un director al clinicii pentru a gestiona diferitele echipe- Un coordonator responsabil pentru toată partea administrativă a clinicii- Asistenți dentari care ne ajută stomatologii- Secretarii medicali care fac programăriPentru profesioniștii săi, Dentego oferă : - Asistență administrativă și lingvistică la sosirea în Franța- Asistență la cazare- Condiții de muncă excelente- Formare continuă pentru specialiști- Integrare personalizată în cadrul clinicii- Clinici dotate cu echipamente de ultimă generație- Optimizarea orarului- Contract de muncă cu remunerație atractivă : procent din cifra de afaceri de la 27,5% la 30% cu o garanție minimă de 3.

500 euro brut pentru primele trei luni.Aveți o diplomă în stomatologie și proteză dentară emisă de o țară a Uniunii Europene?

Aveți un nivel de bază al francezei (A2 / B1) și sunteți gata să îl îmbunătățiți?Te ispitește aventura Dentego?

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular