A N U N Ţ referitor la rezultatele obţinute la proba de evaluare a performaţei fizice la concursul organizat de IGPR pentru ocuparea unui număr de 5 posturi vacante de ofițeri de poliție existente la nivelul Direcției pentru Protecția Animalelor din cadrul I.G.P.R., prin modalitatea încadrării directe
Politia Romana
Bucureşti, Romania
‎în urmă cu 22 ore

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea unui număr de 5 posturi vacante de ofițeri de poliție existente la nivelul Direcției pentru Protecția Animalelor din cadrul I.

 • G.P.R., prin modalitatea încadrării directe, de către persoane cu studii corespunzătoare cerințelor posturilor și care îndeplinesc condițiile legale;
 • Vă aducem la cunoştinţă rezultatele la proba de evaluare a performanțelor sportive, după cum urmează :

  Nr.crt.

  Codul de indentificare al candidatului

  ADMIS

  Candidații declarați admis urmează să susțină proba scrisă în data de 23.01.2021 la sediul Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina din bd.

  Carol I, nr. 145, municipiul Câmpina, județul Prahova, detaliile cu privire la proba scrisă urmând a fi aduse la cunoștința candidaților printr-un anunț ulterior.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular