ANUNT privind lista candidaţilor a căror candidatură a fost invalidată la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării funcției vacante de şef brigadă la B.O.S. Constanța din cadrul I.G.P.R.
Politia Romana
Bucureşti, Romania
7 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării funcției vacante de şef brigadă la Brigada Operațiuni Speciale Constanța din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române , prevăzută la poziţia 1 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă.

Vă aducem la cunoştinţă lista candidaţilor a căror candidatură a fost invalidată :

Nr. crt.

Numele şi prenumele candidatului

Motivul invalidării

Comisar-șef de poliție POPESCU CRISTIAN

Nu a făcut dovada îndeplinirii condiției prevăzute de art. 27 46 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare

Aplică
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular