Femeie de serviciu/menajera
SANNIO INVEST
Bucuresti
1 zi în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Pentru postul de Femeie de serviciu , căutăm o persoană cu atitudine pozitiva, fara antecedente penale, responsabila, harnica, serioasa, punctuala, atenta la detalii, organizata, discreta, cu spirit de observatie, rabdare, orientare in spatiu, abilitati si deprinderi in activitatea de curatenie, ingrijire cladire si spatii birouri, cu aptitudine fizica si stare de sanatate corespunzatoare.

Descrierea jobului

Scopul general al postului presupune activitatea de asigurare a curateniei, intretinerii, igienizarii si ingrijirii tuturor spatiilor comune aferente unei cladirii de birouri (grupuri sanitare, holuri, casa scarilor, intrari etc.) + un apartament.

Postul de Femeie de serviciu face parte din cadrul departamentului Administrativ si are ca atributii principale asigurarea urmatoarelor activitati si responsabilitati :

Executa lucrari pentru asigurarea permanenta a curateniei, ingrijirii si intretinerii corespunzatoare a tuturor spatiilor aferente cladirii (grupuri sanitare, holuri, birouri, casa scarilor, etc.

 • constand in activitati de : maturat, spalat pardoseala, stergerea prafului,spalat si curatat geamurile, colectarea gunoiului din cosurile de gunoi amplasate in spatiile de lucru ale cladirii si executarea altor lucrari specifice potrivit fisei postului;
 • Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular