Angajam agent imobiliar
REAL INVEST
Galați
4 zile în urmă
source : Infomunca
 • Romania
 • Te-ai intrebat vreodata cum fuctioneaza o agentie imobiliara? Piata imobiliara este un domeniu dinamic unde ai posibilitatea de a te dezvolta profesional si de a fi independent financiar.

  Responsabilitățile tale vor fi : -să contactezi telefonic si pe email clienții- să ofertezi și să negociezi- să propui solutii optime clientilor și să faci vânzări- să oferi suport și asistență clientilor pe parcursul desfasurarii tranzactiei- să mentii baza de date cu proprietatile date spre vanzare / inchiriere- să promovezi intensiv ofertele agentiei pe site-urile de specialitate Lipsa experienței in domeniul imobiliar nu constituie o problemă deoarece vei beneficia de instruire inițială și sprijin constant de la membrii echipei.

  Pentru rezultatele tale, vei beneficia de : -Pachet salarial motivant-Laptop si telefon de serviciu-Instruire initiala si sprijin constant-Portofoliu clienti din start-Mediu de lucru placut-Posibilitatea dezvoltarii personale și profesionale.

  Requirements

  Daca iti place sa comunici, ai cunostinte de operare calculator, ai initiativa, esti pozitiv, organizat si esti responsabil pentru ceea ce spui si faci, atunci ne-ar placea sa te cunoastem! Dorim sa formam o echipa de profesionisti proactivi, cu drag de comunicare, plini de incredere si respect.

  Nu ne intereseaza sa stii tot, nici pe toata lumea, insa ne intereseaza bunul simt si dorinta de a fi team player , de restul ne ocupam noi : ) Experienta in domeniul imobiliar / vanzari reprezinta un avantaj.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular