Casier Timişoara
HORNBACH
Timişoara, RO
6 zile în urmă
source : Successfactors
 • hornbach footer position : relative; margin-top : -50px; height : 30px; clear : both;margin-bottom : 20px; background : #EEE none repeat scroll 0% 0%;
 • line-height : 30px; padding : 0px 10px; color : #AAA;font-family : "verdana",Open Sans,sans-serif; .hornbach jobtemplate width : 970px;
 • max-width : 100%; height : auto; .joqReqDescription max-width : 100%; height : auto; align : center;
 • Mereu găsești câte ceva defăcut!

  Produsul nostru nu este marfa. Scopulnostru este clientulmulțumit.

  1.000 de proiecte. 1 partener : CliențiiHORNBACH au mereu planuri mărețe. Renovarea locuinței, construireaunei case sau amenajarea unei grădini -

  sarcina noastră : susținemclienții în proiectele lor oriunde, acasă sau înmagazin.

  Când este vorba despre implementarea deproiecte de succes, oamenii apelează la profesioniștii din branșă.De ce nu și atunci când este vorba despre propriacarieră?!

  CasierTimişoara

  Sarciniledumneavoastră :

  Ultima impresie în ochiiclientului! Experiența clienților la cumpărăturieste dominată de prima și ultima impresie. Acceptați aceastăprovocare și contribuiți astfel la satisfacțiaclienților.

  Sunteți totodată untrezorier! Niciun ban diferență, abilități tehniceși cunoașterea regulilor de încasare - ne bazăm pecompetența dumneavoastră.

  Mai mult decâtîncasare! Cunoașteți gama noastră deproduse la fel de bine ca personalul din vânzare. Oferițiinformații clienților, contribuiți la o atmosferă pozitivăîn zona caselor și vă păstrați calmul însituații neprevăzute.

  Calificăriledumneavoastră :

  O bază solidă! Fie căsunteți la început de carieră, fie că aveți dejaexperiență profesională în vânzare sauîn domeniul caselor de marcat, putem creaîmpreună o bazăsolidă.

  Atenție și orientare spre clienți! Prin firea dumneavoastră amabilă și o porțiesănătoasă de pasiune știți să comunicați în modcorespunzător cu toți clienții și nu vă lăsați distras de laresponsabilitateadumneavoastră.

  Implicare maximă! Șimeșterii matinali și cei care lucrează până noapteatârziu au nevoie de toată atenția dumneavoastră. Suntețiflexibil cu privire la activitatea dumneavoastră întimpul programului de funcționare amagazinului?

  Atunci bine ați venit în familia HORNBACH !

  În echipa noastră cu peste 20.000 decolegi există întotdeauna loc pentru idei noi și oameni talentați,care doresc să transforme viitorul lor profesional într-un proiectde succes.

  Ne bucurăm să primim candidaturadumneavoastră.

  Aplicați acum online. Vă rugăm săţineţi cont că CV-urile depuse sub formă de hârtie nu vă vor fitransmiseînapoi.

  Idsolicitare : 14372

  Cuvinte cheie : incasare, incasator,trezor,casierie

  Step 2
  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular