BUCATAR
SC OPAL SA
Mangalia
1 zi în urmă
source : Infomunca
  • Romania
  • In cadrul hotelului serviciile de masa sunt mic dejun si pranz, cina este a la carte pe terasa. Legat de serviciile de masa acestea se pregatesc si se servesc conform unui program.

    Bucatarul trebuie sa ajute la pregatirea preparatelor.

    Requirements

    Sa aiba experienta in domeniu, sa cunoasca preparatele, sa aiba o atitudine pozitiva, de echipa pentru o buna colaborare cu colegi de departament.

    Sa nu consume alcool. Sa fie serios, punctual la locul de munca.

    Raportați această lucrare
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Aplică
    Email-ul meu
    Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
    Continuă
    Formular