Tehnician – Coordonator Linii Automatizate de Productie
Eckerle Automotive S.R.L.
Cluj Napoca, Romania
4 zile în urmă
source : MyNextJob
 • coordonarea activitatilor de intretinere a cladirii (reparatii, reconditionari, constructii noi); - optimizarea infrastructurii si implementarea de masuri pentru eficientizarea consumurilor de energie;
 • asigurarea functionalitatii eficiente a cladirii; - controlul materialelor reciclabile; - monitorizarea activitatilor de protectie a mediului;
 • controlul si supravegherea centralei termice si a sistemelor de incalzire si de aer conditionat; - monitorizarea respectarii reglementarilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca Descrierea companiei Grupul Eckerle a fost înfiinţat în 1968 şi este prezent la nivel global cu unitati de producţie în Germania, Europa de Est, Asia şi America de Nord.
 • Principala noastra competenţa este asamblarea sistemelor de perii pentru electromotoare, producând anual mai mult de 110 milioane de astfel de sisteme.

  Divizia noastră de automatizare concepe, proiectează şi construieşte cele mai diverse soluţii pentru aceste produse, de la atelierul simplu manual până la instalaţii complexe de producţie.

  Alte competenţe sunt în producţia de piese complexe de material plastic şi prelucrarea CNC. Fiecărei provocări în domeniile noastre : automotive, automatizare, tehnica materialelor plastice şi prelucrare CNC îi - avem : ÎNTOTDEAUNA O SOLUŢIE. Provocaţi-ne, ne bucurăm!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular