Repartizarea pe săli a candidaţilor înscrişi la concursurile organizate la nivelul Inspectoratul General al Poliţiei Române, care sunt planificaţi să susţină proba scrisă la data de 03.11.2018
Politia Romana
Bucureşti, Romania
19 zile în urmă

A N U N Ţ

 • În referire la concursurile organizate de Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru ocuparea posturilor vacante de ofiţer de poliţie / agent de poliţie, prin modalitatea încadrării directe / reîncadrării;
 • Vă comunicăm alăturat repartizarea pe săli a candidaţilor înscrişi la concursurile organizate la nivelul Inspectoratul General al Poliţiei Române, care sunt planificaţi să susţină proba scrisă la data de 03.

  11.2018, la sediul Şcolii de agenţi de poliţie Vasile Lascăr din Bd. Carol I nr. 145, Câmpina, judeţul Prahova.

  Candidaţii înscrişi la multe concursuri / posturi sunt obligaţi să opteze pentru un singur concurs / post, astfel că se vor prezenta şi vor face prezenţa doar la sala de concurs unde se susţine proba scrisă pentru postul / structura pentru care optează.

  În situaţia în care există candidaţi care s-au înscris la posturi / structuri diferite şi concursurile se susţin în aceeaşi sală, dacă până la data susţinerii probei nu au optat în scris la care dintre acestea participă, vor comunica opţiunea, prin raport scris, cu ocazia activităţilor premergătoare începerii probei scrise şi vor ocupa, în sală, locul corespunzător opţiunii.

  Reiterăm faptul că accesul candidaţilor în sălile de concurs se va face în intervalul 09.00-10.15. Candidaţilor care nu sunt prezenți la ora 10.

  15 în sălile de concurs nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi NEPREZENTAT , indiferent dacă se află sau nu în incinta instituţiei unde se susţine proba.

  În cadrul probei scrise, candidaţii nu vor avea asupra lor decât documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi pix / stilou de culoare albastră (nu vor avea voie cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări, precum şi cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare).

  Nu se admit pixuri / stilouri care permit ştergerea şi rescrierea. Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaţilor în cauză.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular