Inginer vanzari
Sc Mach Foreign Trade Distribution Srl
București
3 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

Vanzarea de echipamente industriale din domeniul intralogistic (logistica de productie si logistica de depozit). Sarcini specifice : Prezinta si promoveaza direct produsele prin realizarea de oferte pentru clientii potentiali si cei existenti.

Se ocupa de prospectarea potentialilor clienti.Se ocupa de contactarea telefonica a clientilor in vederea stabilirii intalnirilor.

Transmite ofertele generale si ofertele specifice catre clienti.Inregistreaza in baza de date ofertele transmise.Contacteaza direct clientii si identifica necesitatile specifice pentru aplicatii.

Realizeaza ofertele tehnice si comerciale.Intocmeste documentele necesare pentru realizarea procesului de vanzare.Alaturi de coordonatorul de service, participa activ la organizarea demostratiilor / instalarilor / deplasarilor in vederea vanzarii de echipamente.

Cerinte

 • experienta in vanzari minim 2 ani (minim 1 an in domeniul vanzarii echipamentelor industriale dedicate logisticii de productie si de depozit)
 • cunostinte superioare (de preferat superioare tehnice)
 • cunostinte limba engleza nivel mediu-avansat (scris, vorbit),
 • cunostinte solide de operare PC- Word, Excel, Outlook, Access, Internet
 • disponibilitatea de a calatori prin tara
 • permis de conducere
 • cunostinte de lucru cu instrumente de plata bancara
 • cunostinte AutoCAD 3D si Microsoft Project - constituie un avantaj. SPECIFICATIE : Postul are pozitii deschise si in tara (Timisoara, Cluj, Oradea, Bacau, Sibiu, Arad, Galati, Iasi, Alexandria, Barlad etc) Oferta (bonusuri, beneficii)1.
 • Salariu oferit : fix plus comision in functie de realizari2. Telefon mobil3. Masina in interes de serviciu

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular