Developer - Unity3D
Vector
Braşov, Centru
‎în urmă cu 11 ore
source : Jooble

Practica in Unity - developer

Programul VECTOR Practica destinat studentilor si tinerilor absolventi sau celor la inceput de cariera in domeniul programarii(locati in Brasov) ofera posibilitatea acumularii de experienta intr-una dintre cele mai dinamice societati romanesti din industria : Tehnologia informației și servicii informatice.

Astfel, participantii in acest program de practica fac mai mult decat sa indeplineasca o simpla obligatie, ci acumuleaza exact lucrul de care un tanar absolvent are cea mai mare nevoie : experienta.

Pentru participantii care demonstreaza abilitati deosebite la indeplinirea sarcinilor trasate, exista posibilitatea de dezvoltare in cadrul companiei.

Cine suntem?

Vector Business Apps oferă soluții digitale de ultimă generație în Realitatea Virtuală. Misiunea Vector este să ofere afacerilor și consumatorilor, suport inovativ și practic pentru a genera Performanţă Superioară Sustenabilă.

Vector Business Apps a construit un oras in Realitatea Virtuala (Helis City) cu 3 Districte in care utilizatorii vor putea desfasura activitati diferite

 • Learning & Development
 • Management & Leadership
 • Self Management - Wellbeing
 • Helis City orasul virtual deschis celor care vor performanta superioara
 • Ce cautam?

  Istetime, creativitate si pasiune pentru un program de practica extrem de educativ, dinamic si cu potential de transformare intr-un job full time.

  Daca esti pasionat de a scrie cod in C# pentru UNITY 3D, programarea orientata pe obiecte, stiinta folosirii debugging-ului, vrem sa vedem cum imbini creativitatea, cunostintele si entuziasmul in rezolvarea task-urilor care ti le vom propune.

  Cum vom face selectia?

  Aplica si hai sa te cunoastem, sa ne povestesti despre experienta si aspiratiile tale.

  Daca vei fi selectat, vei intra in programul nostru de practica de 4-6 ore pe zi (in functie de disponibilitatea ta).

  La finalul programului de practica vei primi o scrisoare de recomandare sau daca va fi un parcurs din care sa reiasa ca poti sa ne ajuti in proiectele noastre, o propunere de job full-time.

  Pe jobssup.com aplici în 10 secunde, fără înregistrare!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular