Anunț privind rezultatul soluționării contestațiilor la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea unui număr de 27 (douăzeci și șapte) posturi vacante de ofițer de poliție (medic veterinar)
Politia Romana
Bucureşti, Romania
6 zile în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului şi Ordinului M.A.I. nr. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne, ambele cu modificările şi completările ulterioare

În referire la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru ocuparea unui număr de 27 (douăzeci și șapte) posturi vacante de ofițer de poliție (medic veterinar) din cadrul structurilor de protecția animalelor existente la nivelul inspectoratelor de poliție județene Alba, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea și Vrancea, prin modalitatea încadrării directe, de către persoane cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale.

Vă aducem la cunoştinţă rezultatul contestațiilor la proba scrisă din data de 13.03.2021 , după cum urmează :

COD ATRIBUIT

Rezultatul analizării contestației

Respins

Respingerea contestaţiei ca neîntemeiată.

Admis

Se admite contestația.

Se anulează întrebarea nr. 25.

Se acordă 0.15 puncte tuturor candidaților, urmând a fi postat tabelul cu rezultatele obținute după soluționarea contestațiilor pe pagina de internet a Poliţiei Române, www.

politiaromana.ro, Secţiunea carieră Posturi scoase la concurs (adresa http : / / www.politiaromana.ro / ro / cariera / posturi-scoase-la-concurs).

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular