Bona interna, Pitești, fam. deosebita, 4000LEI
Lotus HR
București
2 zile în urmă
source : Infomunca
 • București
 • Căutam o bona interna care sa devină membru de familie. Bebelușul are 5 luni și este o fetița ( singurul copil).Bona va locui intr-o garsoniera special amenajată cu toate condițiile necesare, lângă locația familiei.

  Zona este Pitești.Programul este intern cu 4 zile libere pe luna oferite in cursul săptămânii.Familia este tânăra, prietenoasa și caută o bona de încredere pentru o colaborare de lunga durata.

  Se solicita disponibilitate pentru a călătorii împreuna cu familia la munte și la mare.Atribuțiile bonei sunt strict legate de activitatea cu copilul.

  Contactați-ne chiar dacă nu este foarte accesibila pentru dumneavoastră zona Pitești. Suntem încrezători ca vom găsi împreuna o soluție de transport.

  Requirements

  Cautam o doamna activa, pozitiva, careia sa ii placa interactiunea cu copiii, disponibila pentru o colaborare de lunga durata si pentru a insoti familia in vacante la munte sau la mare.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular