Gestionar magazin online articole medicale
Firma comert online
Cluj Napoca
2 zile în urmă
source : Infomunca
 • Cluj Napoca
 • DESCRIEREAnunt post gestionar Premierdenta Med SRL Va rugam sa cititi tot anuntul si sa lasati un CV. Am descris in detaliu postul de lucru, apreciem timpul Dvs si avem aceeasi rugaminte, prin urmare, NU raspundem la mesajele fara CV.

  Program L-V, 8 ore pe zi, 9-17, locatie centrala. Locul de munca este la un magazin on-line si off-line de produse stomatologice, colectiv tanar.

  Sarcini directe (in ordinea importantei si volumului de lucru) : - adunare marfa de pe raft si preparare colete (ambalare) in baza facturii ACTIVITATEA DE BAZA - preluare comenzi (din comenzile deja plasate pe website, email, telefon) - operare depozit, picking (adunam comenzi de pe rafturi).

  E un depozit mic de doar 30mp. - manipularea marfii (produse nu sunt grele, dar mici si multe) - prelucrare comenzi (factura, awb, garantii) - evidenta stricta a marfurilor din depozit - Operare in programe de facturare si gestionare (Smart Bill, Excel) se invata pe loc - Veti lucra putin si cu clientii din magazin - asistare la toata activitatea comericala, in masura nevoilor (ne ajutam intre noi .

 • cu perspectiva avansarii pe masura invatarii domeniului si a procesului de lucru. Pe cine cautam : E nevoie de o persoana : ordonata, organizata cu dorinta si capacitate de invatare (sunt cca 2000 de produse de stomatologie si va ia cam 3 luni sa le invatati cat de cat;
 • de aici si dorinta ca fiecare angajat sa treaca prin etapa de procesare a comenzilor). Pe toata perioada invatarii veti fi indrudmat / -a si supravegheat / -a de colegi.

  Sau aveti peste 30 de ani si experienta (in unul din domeniile : vanzari, gestiune, economie / contabilitate, marketing, stomatologie / medicina) sau sub 30 de ani, dar cu entuziasm si capacitate de a invata.

  E vorba de un job pe perioada indelungata (ani). Cunostinte necesare : Obisnuit cu calculatorul Memorie vizuala Memorie la cuvinte noi Cunostinte binevenite (NEobligatorii) : Permis cat B SmartBill

  Requirements

  Cunostinte necesare : Obisnuit cu calculatorul Memorie vizuala Memorie la cuvinte noi Cunostinte binevenite (NEobligatorii) : Permis cat B SmartBill

  Restrictions

  CV's are accepted in Romanian

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular