Specialist produse proaspete Auchan Pallady - Brutar/Patiser/Cofetar/Macelar
Auchan Romania
BUCURESTI
5 zile în urmă

Responsabilități

Ce vei face?-vei participa la gestionarea si fabricarea produselor proaspete-iti vei însusi si aplica politica de preparare a produselor proaspete gama Auchan-

îti vei însusi si vei respecta normele de consum al materiilor prime si dozarea produselor-te vei asigura ca produsele corespund prescrierilor ce au în vedere calitatea si cantitatea înainte de ambalare Beneficii : Pachet salarial atractivPrime si beneficii pentru fidelitateStagii de formare adaptate postului tauDezvoltare profesionala într-

o companie multinationala, ca sa nu mai vorbim de prietenie, dinamism...tot ceea ce înseamna AuchanEste rasplatita încrederea, loialitatea si fidelitatea echipei, ne dorim ca rolul tau la noi sa devina o cariera , nu doar un simplu job! Te asteptam în echipa noastra! Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.

700 magazine si aproape 350.000 de angajati.Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numara 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.

000 de angajati.Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine : motivati, implicati, responsabili si ambitiosi. Îti propunem un job unde poti sa experimentezi si sa înveti lucruri noi!

Profilul candidatului

Scoala profesionala de profil sau calificare în meseria de Brutar / Patiser / Cofetar / Macelar / Preparator CarnePlacerea de a lucra cu oameniiDisponibilitatea de a lucra în tureAtentie la detaliiRestul te învatam noi!

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular