Anunt rezultate proba scrisa la concursul organizat la nivelul IGPR în vederea ocupării funcţiei de agent I prevăzută la Direcţia Financiară din IGPR
Politia Romana
Bucureşti, Romania
41 zile în urmă

ANUNŢ

cu rezultatele obținute la proba scrisă din data de 03.11.2018 la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării funcţiei de agent I prevăzută la Direcţia Financiară din IGPR, Serviciul Decontări Buget Propriu Compartimentul Calcul şi evidenţa informatizată a drepturilor de personal, poziţia 100 din statul de organizare, prin modalitatea încadrării directe

7,90

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul obţinut la proba scrisă se pot depune la Direcţia Management Resurse Umane din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în termen de 24 de ore de la afişare, astfel :

 • În ziua de 03.11.2018 , prin fax la nr. 021 / 3164361;
 • În ziua de 04.11.2018 , la acelaşi nr. de fax sau personal la sediul din Bucureşti, str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5, până cel târziu la ora 16.25.
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular