ASISTENT MEDICAL LA DENT ESTET SIBIU
DENT ESTET CLINIC SA
Romania
21 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Căutăm asistenți care cred în performanță

Viitorul nostru coleg va avea un rol extrem de important. Acesta trebuie să dețină cunoștințe teoretice și practice care să îi permită să identifice nevoile pacientului, să ofere suport medicului și, împreună cu acesta, să asigure atât reușita tratamentului, cât și confortul și siguranța pacientului.

Susținem învățarea continuă, deci viitorul asistent trebuie să dețină atât abilitățile și competențele unui profesionist, cât și dorința, prin acțiuni concrete, de perfecționare constantă.

Capacitățile de adaptare și implementare cu ușurință a noutăților sunt caracteristici esențiale pe care le căutăm la viitorul asistent, deoarece acesta va lucra cu cele mai noi tehnologii din domeniu, la standarde foarte ridicate.

Descrierea jobului

Susținem evoluția profesională a asistenților

Suntem recunoscuți pentru instrumentele de creștere pe care le oferim fiecărui coleg, precum : o echipă de suport, management și marketing impresionantă, un volum semnificativ de pacienți, un sistem de eficientizare a programărilor ce le permite asistenților sa aibă un orar foarte bine organizat, o serie de strategii care ajută la fidelizarea personalului, dar și experiența unei echipe cu 20 de ani vechime în domeniu etc.

Iar un mare avantaj concurențial este acela că, dincolo de suportul oferit, ajutăm fiecare asistent prin oferirea asigurării de malpraxis și al vaccinului pentru hepatita B.

Ne definește cultura de sharing

Fiecare asistent care intră în echipa Dent Estet acumulează imediat experiența de grup a întregii echipe, primind astfel un statut important la început de carieră.

Ne definește cultura de sharing, ceea ce înseamnă că echipa multidisciplinară a clinicilor noastre împărtășește întotdeauna din cunoștințele individuale dobândite în ani de experiență, dar și din nenumăratele cursuri internaționale la care participă.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular