ANUNT! În atenţia candidaţilor ale căror candidaturi au fost validate și care au fost declarați „PROMOVAȚI” la proba practică la concursul organizat la nivelul IGPR pentru ocuparea unui post vacante de agent de poliție, pe linie de criminalistică existent la nivelul I.P.J. Vaslui, prin modalitatea reîncadrare ca polițist
Politia Romana
Bucureşti, Romania
15 zile în urmă

A N U N Ţ

În atenţia candidaţilor ale căror candidaturi au fost validate și care au fost declarați PROMOVAȚI la proba practică la concursul organizat la nivelul IGPR pentru ocuparea unui post vacante de agent de poliție , pe linie de criminalistică existent la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, prin modalitatea reîncadrare ca polițist, a persoanelor cărora le-

au încetat raporturile de serviciu în condițiile art. 69 alin. (1) lit. b), d) f) și j) din Legea nr. 360 / 2002, privind Statutul polițistului, care au studii corespunzătoare cerințelor postului și îndeplinesc condițiile legale.

Proba scrisă se va susţine în data de 17.03.2018, ora 11.00, la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina din Bd.

Carol I nr. 145, municipiul Câmpina, judeţul Prahova.

Accesul în sălile de concurs se va face în intervalul 09.00-10.15. Candidații care nu sunt prezenți la ora 10.15 în sala de concurs nu li se va mai permite accesul şi vor fi declarați NEPREZENTAT , indiferent dacă se află sau nu în incinta instituţiei unde se susţine proba.

În cadrul probei scrise, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi pix / stilou de culoare albastră (nu vor avea voie cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări, precum şi cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare).

Nu se admit pixuri / stilouri care permit ştergerea şi rescrierea. Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaților în cauză.

1. INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN VASLUI

SERVICIUL CRIMINALISTIC

Compartimentul Identificări Judiciare

 • agent I, poziţia 252;
 • SAVA DORU-EUGEN

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular