ANUNT privind anularea concursului organizat de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ofițer de poliție, specialitatea acțiuni speciale
Politia Romana
Bucureşti, Romania
3 zile în urmă

A N U N Ț

În aplicarea prevederilor art. 51 2 și art. 51 4 alin. (1) lit. a) din Anexa 3 la O.m.a.i. nr. 140 / 2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.

A.I., cu modificările și completările ulterioare, conducerea Poliției Române a dispus anularea concursului organizat, în sistem centralizat, de Inspectoratul General al Poliției Române pentru ocuparea a 11 posturi vacante de ofițer de poliție , specialitatea acțiuni speciale, existente în statul de organizare al I.

G.P.R. Serviciul Independent pentru Intervenție și Acțiuni Speciale, al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și ale inspectoratelor de poliție județene Buzău și Galați, cu personal recrutat din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor de poliție a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale.

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular