Key User Specialist (Campus Logistic Auchan, Stefanestii de Jos)
Auchan Romania
BUCURESTI
1 zi în urmă

Responsabilități

Reprezinta logistica proiectelor de schimbare a uneltelor si ajuta la implementareaacestora, este utilizatorul cheie si master pentru toate procesele de implementare in depozit si este persoana de contact pentru Romania pentru impelmentarile si optimizarile legate de sistemul informatic.

Responsabilitati : Participa la implementarea de noi caracteristici, organizeaza teste cu operatorii logistici si partile implicate in proiectSeteaza procesele de verificare a consistentei pentru informatii fizice si de sistemDefineste chei de control si ajuta la implementrea lor, asigura executarea corecta a comenzilorAsigura pregatirea continua a furnizorilor de licitatii (ciclul licitatiei regulate din Campus)Rezolva problemele aparute la receptie, picking si livrare legate de sistemul informaticVerifica corectiile de stoc si avariile LPS (fizic vs scriptic)Se ocupa de verificarea corectiilor INFOLOG.

Profilul candidatului

Echipele noastre cresc odata cu deschiderea noului Campus Logistic Auchan,din comuna Stefanestii de Jos. Toate platformele noastre logistice situate in apropierea Bucurestiului se vor reuni sub un singur acoperis, intr-un campus modern, nou-nout, incepand din luna aprilie a acestui an.

Daca te regasesti in profilul de mai jos si vrei sa faci parte din echipa Auchan, trimite-ne Cv-ul tau si poate devenim colegi.

Studii superioare absolviteCunostinte MS OfficeExperienta profesionala de preferat in logisticaAbilitati de comunicare, rigurozitate, dinamism, flexibilitate, spiritde organizare, adaptabilitate, eficienta.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular