Specialist Categorie & Continut E-commerce
Auchan
BUCURESTI
2 zile în urmă

Specialist Categorie & Continut E-commerce

 • Post : Specialist Categorie & Continut E-commerce
 • Departament : Eficienta Si Proiecte
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 9 septembrie 2021
 • Responsabilități

  Transpune produsele si categoriile din magazinele fizice in mediul digital : website, aplicatie mobila si platforme de marketplace partenere in coerenta cu strategia generala a companiei in mediul online prin gestionarea digitalizarii si afisarea vizuala a paginilor de produs, categorie, navigare si experienta de cautareResponsabil de revizuirea site-ului, asigurandu-se ca toate produsele sunt digitalizate corect, inclusiv denumirea si atributele produselor, clasificarea acestora, cuvinte cheie, asistenta SEO si cautarea pe site.

  Colaboreaza cu echipa de Achizitii si Marketing pentru a optimiza merchandising-ul online, a creste vanzarile in cadrul categoriilor si al strategiilor generale de comert electronic, ajuta la cresterea selectiei de produse prin gestionarea digitalizarii de noi produse sii îmbunatatirea parcursului client si a descoperirii produselor.

  Responsabil pentru calitatea continutului la nivel de produs, asigura o prezentare cat mai buna a categoriilor si sortimentului online in stransa legatura cu echipa de Achizitii.

  Analizeaza vanzarile, marja, stocurile, traficul si KPI-urile din site, transmite tendintele actorilor implicati in sprijinul executarii merchandising-ului digital.

  Ofera consiliere actorilor implicate bazata pe analize si raportari pentru a identifica domeniile de oportunitati.Noi oferim : Noi oferim : Mediu de lucru profesional, prietenos, cu oportunitati de dezvoltare intr-o companie preocupata de protectia mediuluiPachet salarial competitiv.

  Profilul candidatului

  Studii superioare finalizateLimba englezaMS Office (Excel, Power Point)- AvansatGoogle Analytics- mediuExperienta in SAP, Hybris constituie un avantajExperienta in E-commerce de minim doi ani cu accent pe website content si category managementFoarte bune abilitati de planificare si organizareAbilitatea de a dezvolta si transmite informatii complexe într-un mod simplu, usor de întelesAtentie la detalii, spirit de observatieOrientare catre rezultatCapacitate de adaptare.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular