Sef santier lucrari drumuri
CONEST
Iasi
3 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

 • Studii superioare in domeniul constructiilor, specializarea CFDP, minim 5 ani experienta in executia de lucrari de drumuri si gestionarea proiectelor de infrastructura rutiera;
 • cunostinte utilizare PC (Word, Excel, Microsoft Project), bune abilitati de planificare, organizare, coordonare si initiativa, orientare spre rezultate, abilitati de comunicare si negociere, rezistenta la stres, disponibilitate pentru program prelungit, permis de conducere categoria B.

  Descrierea jobului

 • Coordonarea activitatii de productie la punctul de lucru in vederea realizarii lucrarilor in conditii de eficienta tehnico-economica si de calitate, cu respectarea bugetului stabilit si incadrarea in termenul de executie asumat prin contract, gestionarea resurselor materiale si umane;
 • Urmareste si verifica pe timpul executiei lucrarii respectarea riguroasa a proiectului;
 • Raspunde de respectarea legislatiei privind protectia muncii, precum si a normelor interne;
 • Intocmeste cantitatile de lucrari executate si impreuna cu Biroul urmarire productie intocmeste situatia de lucrari;
 • Raporteaza lunar sau de cate ori este nevoie stadiul lucrarii catre conducerea societatii.

  Oferim posibilitatea dezvoltarii unei cariere intr-un mediu dinamic, competitiv si un pachet salarial atractiv, corespunzator experientei si eficientei demonstrate.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular