Macaragiu
x srl
Târgoviște
4 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - Romania

Job description - Romania

Angajam Macaragiu / Mașinist pod rulant in depozitul nostru de metale din Targoviste.Manevre de incarcare / descarcare cu ajutorul podului rulant.

Participare la lucrările de revizie, întreţinere şi reparaţie precum şi la toate verificările care se fac la macaraua pe care o conduceSe asigura ca sarcinile macaralei sunt legate / amarate corespunzator pentru asigurarea sigurantei in timpul transportuluiRespectarea instructiunilor ISCIR privind sarcinile macaragiului inainte de inceperea lucrului, in timpul lucrului si la oprirea macaralei

Requirements

autorizatie macaragiu / mașinist pod rulant.Persoana responsabila, serioasa, in cautarea unui loc de munca stabil.Salariu negociabil , tichete de masa si decontarea transportului la / de la locul de munca.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular