Cautam reprezentant zonal pt Moldova
ECOROM DISTRIBUTION SRL
Iași, Bacău
5 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - Romania

Job description - Romania

Cautam reprezentant zonal cu experienta in domeniul accesorilor de mobilier sau tehnico sanitareBrand german consacrat de peste 90 de ani din domeniul chiuvetelor si a bateriilor prin firma activa de peste 10 ani in Romania cauta Reprezentant zonal cu domiciliul in Moldova, in primul rand in Iasi, Piatra Neamt, Suceava sau Bacau.

Cerinte : -experienta cel putin 3 ani in vanzari. Avantaj : cunoasterea pietei tehnico-sanitare.-organizat, dinamic, spirit de raspundere

 • dezvoltarea vânzărilor de pe zona alocată (racolarea de noi pieţe, analizarea concurenţei)-bune abilitati de comunicare Se ofera pachet salarial competitiv : salar net + bonus vanzari + laptop, telefon + optional masina.
 • Oportunităţi de dezvoltare + traininguri Responsabilitati : -responsabilitate fata de brand si targeturile tintite Obiectivul principal : Dezvoltarea afacerii companiei în aria repartizată prin realizarea volumelor de vânzări şi stabilirea relaţiilor de parteneriat cu toţi clienţii alocaţi, respectând standardele şi politicile companiei.
 • Requirements

  Experienta in vanzari mai ales in domeniul electrocasnice, tehnico sanitare si / sau accesorii mobilier. Se cere / asteapta si ofera seriozitate bazata pe principiul win-win.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular