Consultant relatii clienti part-time (TELEMUNCA)
Center Valoris
Cluj Napoca, București
3 zile în urmă
source : Infomunca

Job description

 • Brașov and others
 • Rolul tau?Vei prelua diverse solicitari prin chat / telefon / e-mail si vei oferi suport curierilor;Vei oferi suport partenerilor si clientilor, respectand procedurile si fluxurile specifice proiectului.

  Vei nota si actualiza in aplicatia interna informatiile obtinute. Ce iti oferim?Salariu fix+ tichete de masa+ bonus;Vei avea un program de lucru de 8 ore / zi sau 4 ore / zi, organizat in ture, in intervalul 08.

 • 00AM-04.30 AMPosibilitatea de imprumuta carti prin platforma Bookster;Abonament YUMP;Traininguri periodice de dezvoltare personala si profesionala;
 • Colegi simpatici, concursuri interne, si alte activitati de echipa;Posibilitati reale de crestere profesionala in cadrul companiei.

  Requirements

  Candidatul idealEsti in cautarea unei noi provocari profesionale?Iti doresti sa lucrezi de acasa si iti place sa comunici cu oamenii?

  Noi iti oferim un job stabil si te sustinem in dezvoltarea ta profesionala. Avem colegi faini, atmosfera pozitiva si un program flexibil! Descrierea jobuluiCe ne dorim de la tine?

 • Bune ablilitati de comunicare;Cunostinte PC;Viteza de scriere pentru a te familiariza usor cu aplicatiile noastre;Sa detii echipament tehnic ( PC si casti);
 • Deschidere si interes in ceea ce priveste dezvoltarea ta.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular