URBANIST SI ARHITECT IN SIBIU
Daedalus Proiect
Sibiu
5 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

In vederea colaborarii, urmatoarele sunt calitatile profesionale, personale si aspectele de formare pe care ne dorim sa le descoperim la candidati :

 • bune cunostinte de notiuni si concepte de proiectare de Urbanism respectiv Arhitectura
 • cunostintele avansate de proiectare complexa, de la faza de concept pana la cea de redactare a documentatiilor de avizare reprezinta un avantaj
 • buna cunoastere a programelor de proiectare (CAD / BIM - AUTOCAD / REVIT, Office, Corel)
 • cunostinte de legislatie in domeniu (legi, stasuri, normative)
 • seriozitate, punctualitate, spirit de echipa
 • Descrierea jobului

  Alatura-te echipei DAEDALUS PROIECT pentru a participa la proiecte complexe si provocatoare care iti vor imbogatii experienta in proiectarea de Urbanism si Arhitectura

  Veti putea avea acces la o larga paleta de proiecte de Urbanism si Arhitectura, de la PUD la PUZ si PUG pana la proiecte de Arhitectura redactate la nivel de PTh + DDE, integrarea si conlucrarea interdisciplinara la proiecte, cresterea experientei in domeniu.

  Locul de munca intr-un mediu placut, locatie usor accesibila, langa parcul Sub Arini, in Sibiu

  Pachet de salarizare ce poate fi revizuit functie de performante, posibilitatea de bonus la lucrare sau lunar; alte avantaje extra-salariale.

  In cazul relocarii din alte orase se pot asigura, prin programul guvenamental de relocare a fortei de munca compensatii financiare, de asemenea se pot discuta si analiza variante pentru rezolvarea aspectelor legate de cazare / chirie.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular