L2 Business & Technical Support Technician
Auchan
BUCURESTI
acum 25 minute

L2 Business & Technical Support Technician

 • Post : L2 Business & Technical Support Technician
 • Departament : Directiunea Sisteme Informatice
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 10 noiembrie 2020
 • Responsabilități

  Monitorizeaza fluxurile intre aplicatii precum si toate resursele fizice (discuri, robo?i, controlere etc.) si logistice (software, spatiu pe disc etc.

  Asigura pornirea, oprirea si monitorizarea constanta a resurselor IT, respectand programul zilnicAnalizeaza evenimentele detectate pe servere sau fluxuri intre diferite aplicatii si rezolva problemele sau le transmite catre echipe responsabileManipuleaza atat incidentele tehnice, cat si pe cele functionale si le rezolva sau le escaleaza in conformitate cu procedurile existente utilizand sisteme de ticketingLanseaza instrumente sau comenzi de recuperare (recuperare manuala, reconfigurare a resurselor IT, copiere de fisiere, operatiuni de backup)Raspunde de mentinerea bazei de date de cunostinte actualizate prin documentarea problemelor intampinate si tehnicile utilizate in rezolvarea acestora pentru referinte viitoare.

  Profilul candidatului

  Cautam un coleg nou / o colega noua pentru echipa noastra din centrul de servicii partajate (SSC) care oferta asistenta IT de nivel 2 pentru mai multe tari din grupul Auchan.

  Misiunea intregii echipe este de a asigura monitorizarea continua a tuturor resurselor IT si a operatiunilor recurente, in asa fel incat serviciile furnizate clientilor nostri sa fie disponibile in permanenta si sa indeplineasca nivelurile de performanta stabilite.

  Profilul candidatului : Studii medii / superioare absolviteSa demonstreze cunostinte tehnice de baza cu minim 1 an de experienta in support ITSa inteleaga la nivel basic conceptele Linux si ITL Detine cunostinte de limba engleza nivel avansat (minim B2)Disponibilitate pentru a lucra program de 24 / 7Motivat / a sa invete si sa dezvolte abilitati tehniceExcelente abilitati de comunicare verbala si scrisa.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular