Manager Relatii Clienti Microintreprinderi - Full Time - Perioada nedeterminata
BCR
București, Romania
10 zile în urmă

Descriere

Titlu postManager Relatii Clienti Microintreprinderi - Full Time - Perioada nedeterminataLocaţieBucurestiNume organizaţieZona Retail 11 Grup Retail 98 (Sector 3 HUB)Descriere departament

BCR, o super echipa

In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii.

Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.

1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.

Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Descriere scurtă

Esti o persoana cu initiativa? Dinamica?Iti place sa fii parte in dezvoltarea unui business ? Daca raspunsul este DA, te asteptam in echipa noastra.

Avem nevoie de tine! Rolul tau se regaseste in promovarea si vanzarea produselor si serviciilor bancare, catre clienti persoane fizice autorizate si microintDescriere detaliată

Ce vei face :

Vei oferi suport clientilor existenti si potentiali, clienti microintreprinderi si persoane fizice autorizate

 • Administrarea eficienta a portofoliului de clienti alocati;
 • Identificarea cerintelor clientilor si cresterea oportunitatilor de vanzare;
 • Atragerea si pastrarea clientilor prin promovareasi vanzarea produselor si serviciilor adecvate profilului lor;
 • Colaborarea activa cu echipa pentru indeplinirea obiectivelor individuale si de echipa.

  Ce te recomanda :

 • Studii superioare;
 • Vechime in specialitate : min 2 ani, din care : in institutii financiar-bancare / in domeniul financiar / contabil 1 an

  Detalii suplimentare

  Ca membru al echipei BCR, iti oferim oportunitatea de a te devolta intr-una din cele mai importante institutii bancare din Europa Centrala si de Est-

  Grupul Erste si cea mai mare banca comerciala de pe piata locala. De asemenea, vei avea acces la un portofoliu diversificat de clienti, ceea ce ofera personalizarea relatiei bancare si cresterea vanzarilor.

  Asteptam sa ne cunoastem, alege sa faci parte din echipa BCR!

  Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RO

  Nr. de deplasăriB. Mai putin de 30% din programul de lucruLucru la domiciliu

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular