Personal calificat bucatarie
Rina Hotels
Sinaia
‎în urmă cu 18 ore
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

va fi pozitiv și pasionat de mâncare și va lucra împreună cu echipa noastra pentru a oferi experiențe uimitoare oaspetilor nostri, de fiecare dată.

Un bucătar excelent trebuie să fie capabil să gestioneze bucătăria, fluxul tehnologic, depozitele, personalul auxiliar, devenind, practic manager al unei mici întreprinderi.

Descrierea jobului

Scopul este de a ajuta la păstrarea și îmbunătățirea reputației noastre, astfel încât să ne putem extinde si fideliza clientela cu ajutorul preparatelor culinare pregatite atent in bucataria noastra si prezentate ireprosabil.

Experienta in bucatarie romaneasca si moderna europeana ,sectie cald si rece si experiența în utilizarea diverselor ingrediente și tehnici de gătit reprezinta un atu important.

Este responsabil si se ingrijeste de pregătirea zilnică a alimentelor și de îndatoririle atribuite pentru a îndeplini standardul și calitățile stabilite

Raportați această lucrare
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular