Consilier Juridic
BCR
București, Romania
1 zi în urmă

Descriere

Titlu postConsilier JuridicLocaţieBucurestiNume organizaţieCentrala Directia Juridica Dep.Proceduri Legale Biroul LitigiiDescriere departament

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este cel mai valoros grup financiar din Romania dupa numarul de clienti si increderea pe care acestia ne-o acorda. Varietatea produselor si a serviciilor oferite de catre BCR clientilor sai, se reflecta in diversitatea si complexitatea oportunitatilor de cariera pe care le poti regasi aici.

In industria financiara din Romania, BCR creeaza si promoveaza standarde in ariile de expertiza bancara si, in acelasi timp, este o scoala de banking pentru tinere talente.

Banca Comerciala Romana (BCR), member of Erste Group, is the largest financial group in Romania. It covers universal bank operations (retail, corporate & investment banking, treasury and capital markets), as well as leasing companies, private pension plans, savings and home-

financing institutions. Judging by the number of clients and by the trust bestowed by customers, BCR is the most valuable financial group in Romania.

The variety of products and services offered to clients is represented by the diversity and complexity of career opportunities that can be found within the company.

For the Romanian financial industry, BCR is a pillar, for it establishes and promotes the standards of the banking and finance areas of expertise.

Moreover, BCR is a school of banking for young talents.

Rolul tau :

Asiguri apararea intereselor patrimoniale si nepatrimoniale proprii activitatii bancare, reprezinti banca in fata organelor de justitie in dosarele / lucrarile gestionate.

Ce vei face :

 • Asiguri in fata instantelor de judecatoresti si arbitrale, a organelor de urmarire penala, apararea intereselor legitime, patrimoniale si nepatrimoniale ale bancii in toate litigiile / dosarele repartizate spre gestionare si intocmesti toate actele / documentatiile necesare conform legii in dosarele pe care le gestionezi;
 • Participi la concilierea oricaror dispute litigioase repartizate, in vederea solutionarii pe cale amiabila;
 • Efectuezi evaluarea riscurilor in litigiile pe care le gestionezi, in vederea constituirii de provizioane;
 • Raspunzi pentru solutionarea lucrarilor in termen, efectuarea tuturor diligentelor pentru solutionarea litigiilor avute in gestiune, pentru lucrarile insusite, vizate ori semnate;
 • Introduci si raspunzi pentru corectitudine si operativitate in introducerea datelor in aplicatia informatica de evidenta a litigiilor;
 • Avizezi si contrasemnezi acte cu caracter juridic;
 • Profilul tau :

 • Studii superioare juridice;
 • Experienta de minim 3 ani in specialitate, din care 1 an in institutii financiar bancare;
 • Cunoasterea reglementarilor legale in domeniul bancar si in celelalte domenii ale dreptului;
 • Excelente abilitati de sintetizare si structurare a informatiilor;
 • Excelente abilitati de comunicare verbala si in scris;
 • Capacitate de negociere si persuasiune;
 • Abilitati de organizare si planificare;
 • Limba engleza nivel mediu;
 • Detalii suplimentare

  Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RO

  Nr. de deplasăriLucru la domiciliu

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular