A N U N Ţ cu rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condiţiilor de participare la concursul organizat la nivelul IGPR, în vederea ocupării unui post vacant de ofiţer existent la nivelul Direcției de Poliție Transporturi din cadrul IGPR prevăzut la poziţia 901 și a două posturi vacante de ofițer existente la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime din cadrul IGPR, prevăzute la pozițiile 54 și 55 în statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, prin trecerea în co
Politia Romana
Bucureşti, Romania
4 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în vederea ocupării unui post vacant de ofiţer existent la nivelul Direcției de Poliție Transporturi din cadrul IGPR prevăzut la poziţia 901 și a două posturi vacante de ofițer existente la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime din cadrul IGPR, prevăzute la pozițiile 54 și 55 în statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, vă aducem la cunoştinţă rezultatele verificării îndeplinirii cumulative a condiţiilor de participare la concurs, după cum urmează :

 • Candidații care îndeplinesc condițiile de participare la concurs și ale căror dosare de recrutate au fost validate :
 • VALIDAT

 • Candidații care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs și ale căror dosare de recrutare au fost invalidate :
 • IGP / SPTM / 6

  Nu îndeplinește condiția prevăzută de art. 2745 lit. a) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

  IGP / SPTM / 9

  Nu s-a prezentat la evaluarea psihologică, astfel că nu îndeplinește condiția prevăzută de art. 2745 lit. a) din Legea nr.

  360 / 2002 privind Statutul polițistului, cu modificările și completările ulterioare.

  Dosar incomplet

  Nu a depus adeverința de la structura de resurse umane a unității în care este încadrat, din care să rezulte mențiunile prevăzute la art.

  2745 lit. b), c) şi d) din Legea nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare.

  Candidații care îndeplinesc cumulativ condițiile de participare la concurs și ale căror dosare de recrutare au fost validate urmează să susțină proba scrisă în data de 23.01.2021.

  Detaliile referitoare la proba scrisă vor fi aduse la cunoștință printr-un anunț ulterior, postat pe aceeași cale.

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular